Telefontid: 7.30-8.00

Psykolog Jonathan Smed

Forside - Psykolog Jonathan Smed

jonathan-iversen
Erfaring

  • Jonathan har siden sin helt spæde studietid været fascineret af gaming, både privat og fagligt og har dedikeret omkring 80% af sine studietimer på at researche gamingpsykologi, og de sidste 20% på selv at game.

  • Er hjernen bag Gamingpsykologi.dk

Uddannelser

  • Jonathan Smed er uddannet psykolog.Psykolog Jonathan Smed

Jonathan Smed har en empatisk, men på samme tid direkte tilgang til problemstillinger og samtaleforløb. Et samtaleforløb tager udgangspunkt i en dynamisk tilgang, hvor der fokuseres på den konkrete problemstilling, med et samtidigt blik på bagvedliggende faktorer og årsagssammenhænge. Alle forløb starter med en grundig problemafgrænsning og en aftale om fokuspunkter for samtalerne.


Jonathan Smed er endvidere en stor kapacitet med sin viden inden for gamingpsykologi, og via sit arbejde med unge gamere. En del forældre og professionelle, der arbejder med unge, oplever rådvildhed med hensyn til, hvornår gaming bliver problematisk. Det er her, at kunsten i at finde en balance kommer i spil, og hvor Jonathan Smed arbejder med at bistå gamere i at få skabt et sundt og balanceret forhold til deres gaming, og samtidig integrere de styrker, som gaming utvivlsomt kan have for dem. 


Jonathan Smed tilbyder forælder rådgivning og kurser til fagfolk, både inden for kommunalt og privat regi, samt uddannelsesinstitutioner.


Jonathan Smed er indehaver af Gamingpsykologi.dk
Heidi Hvidberg - Medlem af Dansk Psykolog Forening